Pembe Başyazıcıoğlu Anaokulu
PEMBE BAŞYAZICIOĞLU ANAOKULU YILDIRIM BEYAZIT MAH.UZAY CAD. NO16 MELİKGAZİ / KAYSERİ

VİZYON

Özgür ve sevgi dolu bir ortamda ; ülkemizin yarınlarına hizmet edecek manevi yönden mutlu, saygılı çocuklar yetiştirmek ,okul öncesi eğitimde öncü ve örnek bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :ikili

ikili